Winkelhart Zwaagdijk gaat voor u inpakken

De winkeliersvereniging van Winkelhart Zwaagdijk is bezig met het doorontwikkelen van hun winkelcentrum. “Na bijna vier jaar geleden te zijn gestart, is het tijd om een verdiepingsslag te maken. Het stof is neergedaald en de winkeliers hebben hun draai gevonden. Het is tijd voor een nieuwe stap.”, aldus voorzitter van de vereniging Monique Ravenstijn. Er is een centrummanager aangesteld en samen met hem zijn het unieke concept en de propositie van het winkelcentrum bepaald. Dit vormt de leidraad voor de verdere ontwikkelingen van het centrum.

V.l.n.r. Monique Ravenstijn (voorzitter winkeliersvereniging), Niels Entius (secretaris winkeliersvereniging), Marc de Groot (centrummanager)

 

Onlangs is de naam van het winkelcentrum gewijzigd in Winkelhart Zwaagdijk, om op die manier zowel de on- als de offline vindbaarheid te vergroten. Een herkenbaar logo is ontworpen en de openstelling van alle winkels op de zondagen wordt gerealiseerd. Ook is het plan om op drukke zaterdagen servicemedewerkers in te zetten die helpen om boodschappen in de auto te zetten, flessen weg te brengen en klanten tijdens een regenbui te begeleiden met een paraplu, ongeacht waar de klant winkelt. Op deze manier proberen de winkeliers alle redenen voor klanten weg te nemen om niet naar Zwaagdijk te komen en proberen zij de werkgelegenheid in het gebied te borgen.

 

De winkeliersvereniging onderzoekt samen met de eigenaar van het onroerend goed en de gemeente Medemblik hoe de kansen kunnen worden benut, onder andere op het gebied van veiligheid, duurzaamheid en verfraaiing van het gebouw. De komende tijd vindt er intensief contact plaats tussen de betrokken partijen. De intentie is om het centrum klaar te stomen voor de komende tien jaar.

Delen op Facebook
Delen op Twitter
Delen op Google+
Please reload

Uitgelichte berichten

Winkelhart Zwaagdijk gaat voor u inpakken

September 27, 2016

1/1
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Volg ons
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Google+ Icon

© 2016-2019 Winkelhart Zwaagdijk